Dé kunst & antiek beurs van het jaar!

Al meer dan 20 jaar is NAARDEN the Art fair dé beurs waar een grote diversiteit aan oude, moderne & hedendaagse kunst en antiquiteiten wordt aangeboden. Ieder jaar trekt de kunstbeurs, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit heel Nederland en België. Op deze historische locatie is dan gedurende 4 dagen een breed aanbod van hoogwaardige kunst & antiek geëxposeerd. Meer dan 65 exposanten presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst.

 

NAARDEN the Art fair 2021
Voor de beurseditie in 2021 wordt het beursbezoek gestroomlijnd volgens de bepalingen die het RIVM / Overheid voor die periode hanteren. Mocht er de behoefte zijn om dan te werken met “Timeslots” dan zullen wij dat doen. Extra hygiëne- en routing maatregelen worden getroffen om de veiligheid van de bezoekers en exposanten te optimaliseren. Deze prachtige locatie met het aanbod van hoogwaardige kunstobjecten maken een bezoek aan NAARDEN the Art fair meer dan waard!

Ontdek, beleef & ervaar!

Grote Kerk Naarden

Bezoekersinformatie

NAARDEN the Art fair vindt plaats van 28 t/m 31 januari 2021, in de Grote Kerk in Naarden. De kunst & antiekbeurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 en vrijdagavond tot 21.00 uur. Uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen i.v.m het Coronabeleid van de RIVM/Overheid. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Exposanten 2021

De monumentale Kerk verrast met een breed aanbod aan oude, moderne & hedendaagse kunst en antiek. Aan de zijkant van de kerk zijn twee stijlvolle paviljoens aangebouwd om het aanbod met kunst, antiek, verzamelobjecten en juwelen te completeren. In het koor te midden van de kerk is een cateringplein.

Naarden art fair
Word partner van beurzen van InterEvent

Word exposant of partner

NAARDEN the Art fair, gehouden eind januari, is de best bezochte kunst & antiek beurs van Nederland. In 2021 uiteraard met verschillende veiligheidsmaatregelen voor de deelnemers en de bezoekers i.v.m het geldende Coronabeleid van de RIVM/Overheid in januari 2021. De gestroomlijnde bezoekers uit heel Nederland, die naar Naarden komen, zijn ieder jaar weer positief verrast door de diversiteit en hoge kwaliteit van het aanbod. Wil je meer informatie om exposant of partner te worden? Klik dan op onderstaande buttons.

Proef de sfeer van NAARDEN the Art fair

Dit is een sfeerimpressie van NAARDEN the Art fair 2020. De hoogwaardige kunst & antiek beurs werd eind januari gehouden in de Grote Kerk Naarden. Via onderstaande link zijn de foto’s, die tijdens de vorige editie gemaakt zijn, te vinden.