Jubileumeditie NAARDEN the Art fair 2023

Een frisse start van het nieuwe jaar in Naarden!

De Grote Kerk Naarden is al meer dan 25 jaar de vaste locatie van de alom gewaardeerde kunst & antiek beurs in januari. Bekende galeries & kunsthandelaren presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst. Naarden the Art Fair valt op door haar ruimere inrichting zonder de intimiteit waar NAARDEN the Art fair bekend om staat te verliezen. ‘NAARDEN’ is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. Ieder jaar trekt ‘NAARDEN’ weer een mooi publiek dat in groten getale naar de kunst & antiek beurs in de Grote Kerk komt.

3 t/m 6 maart 2022

Grote Kerk Naarden

Jubileumeditie NAARDEN the Art Fair 26 t/m 29 januari 2023

Een frisse start van het nieuwe jaar in Naarden!

De Grote Kerk Naarden is al meer dan 25 jaar de vaste locatie van de alom gewaardeerde kunst & antiek beurs in januari. Op de aanstaande Jubileumeditie is gedurende 5 dagen een breed aanbod van hoogwaardige kunst & antiek in NAARDEN geëxposeerd. Bekende galeries & kunsthandelaren presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst.

 

Proef de sfeer van NAARDEN the Art Fair alvast online

Geniet nu alvast online van het uitgebreide aanbod kunst en antiek dat in het nieuwe jaar van 26 t/m 29 januari tijdens the Jubileumeditie van NAARDEN the Art fair te zien en te koop is.

Kijk, Geniet en Koop bij Proef de sfeer
Alle exposanten van NAARDEN the Art fair presenteren alvast online 3 kunstobjecten die in januari 2023 in de Grote Kerk te zien en te koop zijn. Hierdoor kan nu al je genieten van de nieuwste aanwinsten kunst, antiek en design van de bekende Galeries en Kunsthandelaren van “NAARDEN”. Voor meer informatie en een eventuele aankoop kan je de exposant direct contacteren. Klik hieronder voor alle gepresenteerde unieke kunstwerken van NAARDEN the Art Fair 2023.

Naarden art fair
Word partner van beurzen van InterEvent

Word Partner van….

NAARDEN the Art fair is de best bezochte kunst & antiek beurs van Nederland. De bezoekers uit heel Nederland & België zijn ieder jaar weer positief verrast door de diversiteit en hoge kwaliteit van het aanbod. Wil je ook partner en/of exposant van NAARDEN the Art fair worden? Klik dan op onderstaande buttons voor meer informatie.

Sfeerimpressie van ….

Kom alvast in de sfeer voor een bezoek aan NAARDEN the Art fair in de Grote Kerk Naarden. De jubileum editie van NAARDEN the Art fair staat voor 25 t/m 29 januari 2023 in de agenda. Via onderstaande link vind je sfeerfoto’s, die tijdens de laatste editie gemaakt zijn en hiernaast is een videoverslag.