Dé kunst & antiek beurs van het jaar!

Al bijna een kwart eeuw is NAARDEN the Art fair dé beurs waar een grote diversiteit aan oude, moderne & hedendaagse kunst en antiquiteiten wordt aangeboden. Ieder jaar trekt de kunstbeurs, die bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit heel Nederland en België. Op deze historische locatie is dan gedurende 5 dagen een breed aanbod van hoogwaardige kunst & antiek geëxposeerd. Meer dan 65 exposanten presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst.

3 t/m 6 maart 2022

Grote Kerk Naarden

‘NAARDEN’ uitgesteld naar maart 2022

Vanwege de huidige gezondheidssituatie en de verscherpte overheidsmaatregelen heeft de organisatie van NAARDEN the Art fair besloten de kunstbeurs met vijf weken te verzetten naar 3 t/m 6 maart 2022. Deze bijzondere kunst & antiekbeurs in de Grote Kerk van Naarden-Vesting is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 en vrijdagavond tot 21.00 uur. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Proef de sfeer van ‘NAARDEN’ alvast online

Geniet nu alvast online van het uitgebreide aanbod kunst en antiek dat van 3 t/m 6 maart tijdens NAARDEN the Art fair te zien en te koop is.

Kijk, Geniet en Koop bij Proef de sfeer
Alle exposanten van NAARDEN the Art fair presenteren alvast online 3 kunstobjecten die maart 2022 in de Grote Kerk te zien en te koop zijn. Hierdoor kan nu al je genieten van de nieuwste aanwinsten kunst, antiek en design van de bekende Galeries en Kunsthandelaren van “NAARDEN”. Voor meer informatie en een eventuele aankoop kan je de exposant direct contacteren. Klik hieronder voor alle gepresenteerde unieke kunstwerken van NAARDEN 2022

Naarden art fair
Word partner van beurzen van InterEvent

Word Partner van….

NAARDEN the Art fair is de best bezochte kunst & antiek beurs van Nederland. De bezoekers uit heel Nederland & België zijn ieder jaar weer positief verrast door de diversiteit en hoge kwaliteit van het aanbod. Wil je ook partner en/of exposant van NAARDEN the Art fair worden? Klik dan op onderstaande buttons voor meer informatie.

Sfeerimpressie van ….

Kom alvast in de sfeer voor een bezoek aan NAARDEN the Art fair in de Grote Kerk Naarden. De jubileum editie van NAARDEN the Art fair staat voor 3 t/m 6 maart 2022 in de agenda. Via onderstaande link vind je sfeerfoto’s, die tijdens de laatste editie gemaakt zijn en hiernaast is een videoverslag.