Dé kunst & antiek beurs van het jaar!

Al bijna een kwart eeuw is NAARDEN the Art fair dé beurs in het laatste weekend van januari waar een grote diversiteit aan oude, moderne & hedendaagse kunst en antiquiteiten wordt aangeboden. Ieder jaar trekt de kunstbeurs, die bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit heel Nederland en België. Op deze historische locatie is dan gedurende 5 dagen een breed aanbod van hoogwaardige kunst & antiek geëxposeerd. Meer dan 65 exposanten presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst.

Laatste weekend van januari

Grote Kerk Naarden

NAARDEN 2022

In verband met de COVID-19 pandemie is er geen beurs in januari 2021. De jubileum editie van NAARDEN the Art fair staat nu voor 27 t/m 30 januari 2022 in de agenda. Deze bijzondere kunst & antiekbeurs in de Grote Kerk van Naarden-Vesting is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 en vrijdagavond tot 21.00 uur. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Proef de sfeer van…

Om eind januari 2021 wel contact te hebben met het grote aantal enthousiaste beursbezoekers dat ieder jaar week NAARDEN the Art fair bezoekt organiseren wij in samenwerking met alle kunsthandelaren en galeries het online event “Proef de sfeer van NAARDEN”. Via de website tonen wij de mooiste kunstobjecten die eigenlijk tijdens NAARDEN 2021 in de Grote Kerk te bewonderen en te koop zouden zijn.

Naarden art fair
Word partner van beurzen van InterEvent

Word Partner van….

NAARDEN the Art fair, gehouden in het laatste weekend van januari, is de best bezochte kunst & antiek beurs van Nederland. De bezoekers uit heel Nederland & België zijn ieder jaar weer positief verrast door de diversiteit en hoge kwaliteit van het aanbod. Wil je ook partner en/of exposant van NAARDEN the Art fair worden? Klik dan op onderstaande buttons voor meer informatie.

Sfeerimpressie van ….

Kom alvast in de sfeer voor een bezoek aan NAARDEN the Art fair in de Grote Kerk Naarden. De jubileum editie van NAARDEN the Art fair staat voor 27 t/m 30 januari 2022 in de agenda. Via onderstaande link vind je sfeerfoto’s, die tijdens de laatste editie gemaakt zijn en hiernaast is een videoverslag.