Het Juweel Sparrendaal logo

Het Juweel Sparrendaal

12 t/m 14 juni 2020

Buitenplaats Sparrendaal Driebergen

www.juwelenbeurs.nl

 

“Het Juweel” is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. De zomereditie van de juwelenbeurs vindt plaats op de historische buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Tijdens de exclusieve verkoop­expositie zijn ruim 30 exclusieve gouden edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten bijeengebracht om hun collectie te tonen.

FINE Art & Antiques Fair Baarn

FINE art & antiques fair

24 t/m 27 september 2020

Kasteel Groeneveld Baarn

www.fineartantiquesfair.nl

 

FINE art & antiques fair is een nieuwe internationale kunstbeurs in en rond Kasteel Groeneveld te Baarn. Rijk gevulde kasteelkamers met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamel­objecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst. Achter het kasteel staat in de lommerrijke tuin een groot paviljoen om het aanbod van meer dan 60 exposanten te completeren. Rond het gezellige overdekte tuinterras staat buitenkunst. FINE art & antiques fair valt op door haar mooie aanbod in een verfrissende binnen – buitenambiance.

Exclusive Spring Fair logo

Exclusive Spring Fair

2 t/m 5 april 2021

Kasteel Groeneveld Baarn

www.exclusivespringfair.nl

 

De hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair vindt tijdens het Paasweekend van 2021 wederom plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Dit is dé unieke Woon& Lifestylebeurs, waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “popup” departmentstore. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Dit maakt, samen met de smaakvolle Foodtrucks en gezellige muziek, Exclusive Spring Fair het ideale dagje uit.