Title Image
Het Juweel Sparrendaal logo

Het Juweel Sparrendaal

7 t/m 9 juni 2024

Buitenplaats Sparrendaal Driebergen

www.juwelenbeurs.nl

 

“Het Juweel” is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. De zomereditie van de juwelenbeurs vindt plaats op de historische buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Tijdens de exclusieve verkoop­expositie zijn ruim 30 exclusieve gouden edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten bijeengebracht om hun collectie te tonen.

Kunst aan het Hof - Logo LR

Kunst aan het Hof

20 t/m 24 maart 2024

Hof van Saksen – Nooitgedacht (Assen/Groningen)

www.kunstaanhethof.nl

 

Na 2 succesvolle edities van Kunst aan het Hof maken we ons op voor de 3e editie van deze hoog kwalitatieve en markante kunstbeurs in het vroege voorjaar van 2024 op het Hof van Saksen. Deze boutique exclusieve verkoopexpositie in Nooitgedacht opent haar deuren van woensdag 20 t/m zondag 24 maart 2024 met een prachtig deelnemersveld van hoofdzakelijk PAN deelnemers. In de Havezate van het Hof van Saksen vindt deze unieke kunstbeurs in Nooitgedacht plaats met enkel topcollecties kunst, antiek, juwelen & design plaats.

 

“Kunst aan het Hof” is een initiatief van Grietinus Harms van Collectie Harms Rolde. De insteek van dit initiatief is om met merendeels deelnemers van de PAN een contactmoment te creëren in een intieme omgeving om de nieuwste collecties te presenteren. InterEvent verzorgd de algehele beursorganisatie.

InterEvent - Logo - Vierkant

INTEREVENT beurzen ■ organisatie ■ advies

 

INTEREVENT beurzen
INTEREVENT beurzen initieert, ontwikkelt en organiseert toonaangevende publieksbeurzen van hoog niveau in meerdere niche marktgebieden op bijzondere locaties.

 

INTEREVENT organisatie:
De expertise van INTEREVENT organisatie kan je ook inschakelen voor eigen projecten. Op aanvraag kunnen wij maatwerk leveren op het gebied van o.a.

• Totaalorganisatie van publieks- & vakbeurzen.
• Ontwikkeling en uitvoering van relatiemarketingactiviteiten.
• Commerciële bedrijfsevenementen.
• Charity projects & events.

 

INTEREVENT advies:
Met de kennis en ervaring van INTEREVENT advies kunnen wij u ook ondersteunen op diverse evenementen gerelateerde gebieden zoals conceptontwikkeling / haalbaarheidsstudie / locatieselectie / marktonderzoek / budgettering & budgetbewaking / marketing & communicatie / eventteam begeleiding / etc.