Exposanteninformatie

Naarden the Art Fair

De Grote Kerk – Naarden – 26 t/m 29 januari 2023

 

Een frisse start van het nieuwe jaar in Naarden!

De Grote Kerk Naarden is al meer dan 25 jaar de vaste locatie van de alom gewaardeerde kunst & antiek beurs in januari. NAARDEN the Art fair is een 5-daagse kunst & antiekbeurs in de Grote Kerk in Naarden-Vesting. De monumentale kerk is gevuld met een breed aanbod aan oude, moderne & hedendaagse kunst, antiek, verzamelobjecten en juwelen. Bekende galeries & kunsthandelaren presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst.

Ieder jaar trekt deze kunstbeurs, die bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit heel Nederland en België. Het aanbod aan hoogwaardige kunstobjecten gepresenteerd in een ontspannen ambiance maken voor veel vaste bezoekers NAARDEN the Art fair een evenement dat ze jaarlijks niet willen missen!

 

Wanneer is NAARDEN the Art fair?

NAARDEN heeft al bijna 25 jaar zijn vaste plaats in de agenda en staat op het laatste weekend van januari. in de agenda. Het evenement is van donderdag 26 t/m zondag 29 januari alle dagen geopend van 11 tot 18 uur en vrijdagavond tot 21 uur.

Op woensdag 25 januari 2023 wordt de beurs officieel geopend met de Private View van 16 tot 21 uur (alleen op uitnodiging).

 

Locatie

De monumentale Grote Kerk Naarden dateert uit de 15e eeuw en bevindt zich in het hart van ’t Gooi. Bezoekers genieten na de beurs van de sfeervolle winkelstraatjes en restaurants. Naarden-Vesting is zeer goed bereikbaar (via de A1) en heeft uitgebreide gratis parkeergelegenheden. Een gratis shuttleservice brengt de bezoekers naar de beurs.

 

Sfeerimpressie

Bezoekers van NAARDEN komen binnen via de zijkant van de Grote Kerk in twee stijlvol aangebouwde Paviljoens, waar je van ruim 20 exposanten de mooiste objecten voorbij ziet komen. Door de grote deuren loop je onder de toren de monumentale Grote Kerk binnen. Hier worden bezoekers verrast met een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst, antiquiteiten en juwelen. In het koor te midden van de kerk kun je genieten van een heerlijke kop koffie, goed glas wijn en kleine gerechtjes. De sfeervolle kunstbeurs in Naarden staat bij een groot publiek bekend als de leukste Kunst & Antiek Beurs van Nederland.

 

Wil je graag deelnemen aan Naarden the Art fair, meld je dan hieronder aan.

 

Aanmelden