Exposanteninformatie

De Grote Kerk – Naarden – 28 t/m 31 januari 2021

 

NAARDEN the Art fair is een 5-daagse kunst & antiekbeurs in de Grote Kerk in Naarden-Vesting. De monumentale kerk is gevuld met een breed aanbod aan oude, moderne & hedendaagse kunst, antiek, verzamelobjecten en juwelen. Ieder jaar trekt de kunstbeurs, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit heel Nederland en Belgiƫ. In verband met het huidige Coronavirus zullen er uiteraard verschillende maatregelen genomen worden om de veiligheid van deelnemers en bezoekers te optimaliseren. De prachtige locatie, de hoogwaardige kunstobjecten en de genomen veiligheidsmaatregelen t.b.v de geldende bepalingen in januari 2021 van het RIVM/Overheid maken een bezoek aan NAARDEN the Art fair meer dan waard!

 

Wanneer is NAARDEN the Art fair?

NAARDEN vindt plaats van donderdag 28 t/m zondag 31 januari 2021. Het evenement is alle dagen geopend van 11 tot 18 uur en vrijdagavond tot 21 uur.

 

Op woensdag 27 januari wordt de beurs officieel geopend met de Private View van 16 tot 21 uur (alleen op uitnodiging).

 

Sfeerimpressie

Bezoekers van NAARDEN komen binnen via de zijkant van de Grote Kerk in twee stijlvol aangebouwde Paviljoens, waar je van ruim 20 exposanten de mooiste objecten voorbij ziet komen. Door de grote deuren loop je onder de toren de monumentale Grote Kerk binnen. Hier worden bezoekers verrast met een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst, antiquiteiten en juwelen. In het koor te midden van de kerk kun je genieten van een heerlijke kop koffie, goed glas wijn en kleine gerechtjes. De sfeervolle kunstbeurs in Naarden staat bij een groot publiek bekend als de leukste Kunst & Antiek Beurs van Nederland.

 

Wil je graag deelnemen aan Naarden the Art fair, meld je dan hieronder aan.

 

Aanmelden