Title Image

Exposanteninformatie

Naarden the Art Fair

NAARDEN’ is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. Ieder jaar trekt ‘NAARDEN’ eind januari weer een mooi publiek dat in groten getale naar de kunst & antiek beurs in de Grote Kerk komt. De eerste editie van NAARDEN the Art fair is in januari 1998 onder de naam KUNST & ANTIEK WEEKEND NAARDEN gestart. Deze eerste kleine 3 daagse kunst & antiekbeurs in de Grote Kerk met een 30-tal exposanten bestond toen uit hoofdzakelijk antiquairs. Nu een kwart eeuw later is NAARDEN the Art fair uitgegroeid tot één van de belangrijkste en meest sfeervolle kunstbeurzen in Nederland met 65 internationale kunsthandelaren en galeries. Naast de imposante Grote Kerk van Naarden bestaat het beursoppervlak nu uit twee stijlvol aangeklede en verwarmde paviljoens die direct aan de Grote Kerk verbonden zijn. Ieder jaar trekt Naarden the Art Fair, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een mooi publiek uit heel Nederland en België.

 

Data NAARDEN the Art fair

 

NAARDEN heeft al meer dan 25 jaar zijn vaste plaats in de agenda en vind plaats in de laatste hele week van januari (donderdag t/m zondag met op de woensdagavond een PrivateView)

 

  • 2024: 25 t/m 28 januari
  • 2025: 23 t/m 26 januari
  • 2026: 22 t/m 25 januari
  • 2027: 28 t/m 31 januari

 

Inschrijvingsprocedure

 

Om de onderscheidende sfeer & ambiance van Naarden the Art Fair op lange termijn te kunnen blijven garanderen zijn wij, tezamen met de deelnemers commissie, zeer kritisch bij de keuze van de exposanten. Individuele kunstenaars kunnen helaas niet deelnemen aan NAARDEN the Art fair, enkel indien vertegenwoordigd door een galerie. De kwaliteit van het aanbod en de algehele sfeer van het deelnemersveld onderling is voor ons ook zeer belangrijk.

 

 

Aanvraag voor deelname

Heb je interesse om deel te nemen aan een volgende editie van Naarden the Art fair dan kan je hieronder een aanvraag voor deelname indienen

Aanvraag formulier