Let’s Meet Again in NAARDEN!

Een select gezelschap bestaande uit een kleine 50 vaste exposanten van de bekende high-end beurzen van InterEvent nodigt je uit om hernieuwd “live” contact te hebben. Na de bizarre “lockdown: zijn wij nu na de zomer allemaal “Back in Business” en ontvangen je graag weer tijdens de eerste beurs op deze voor velen vertrouwde locatie in Naarden-Vesting.
Gedurende 4 dagen is een breed aanbod van Art & Jewels in de Grote Kerk gepresenteerd met de beste exposanten van InterEvent aangevuld met een selectie High-end Lifestyle. Het “LET’S MEET AGAIN” event is op uitnodiging te bezoeken. Tevens is er de mogelijkheid om toegangskaarten te kopen aan de kassa of via de digitale ticketverkoop op deze website.

 

Een extra veilig bezoek met het Coronatoegangsbewijs

Wij zijn blij je tijdens “LET’S MEET AGAIN” in Naarden te mogen verwelkomen. Om extra veiligheid voor alle bezoekers en exposanten te realiseren vragen wij je om naast een entreekaart / uitnodiging ook een Coronatoegangsbewijs. (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) te tonen. Dit kan makkelijk via een QR-code in de Corona CheckApp. Door deze extra maatregel willen wij een optimale gemoedelijke sfeer in de Grote Kerk bereiken die helemaal bij het thema “Let’s Meet Again” past.

 

Meer informatie www.letsmeetagain.nl