Proef de sfeer van NAARDEN the Art fair 2021

Normaal gesproken had je afgelopen januari ‘NAARDEN the Art fair’ ook kunnen bezoeken. De kwalitatieve en intieme kunstbeurs in de Grote Kerk van Naarden. Omdat de beurs niet kon/mocht plaatsvinden, is ‘Proef de sfeer van NAARDEN the Art Fair 2021’ opgezet. Zo kun je online alsnog genieten van het aanbod kunst, antiek en design dat normaal gesproken eind januari 2021 op de beurs te zien en te koop zou zijn.

 

Live impressie met kunstaanbod van ‘NAARDEN’
Als onderdeel van ‘Proef de sfeer van NAARDEN the Art Fair’ zijn korte video’s opgenomen, waarin enkele prominente exposanten vertellen over één bijzonder object uit hun collectie dat zij naar NAARDEN zouden meenemen. Dit geeft je een mooie “live” impressie van deze kunstwerken. Via ons YOUTUBE kanaal kan je alle korte kunstvideo’s bekijken.

 

Kijk, Geniet en Koop bij Proef de sfeer
Alle vaste exposanten van NAARDEN the Art fair presenteren online 3 kunstobjecten die januari 2021 in de Grote Kerk te zien en te koop zouden zijn. Hierdoor kan je genieten van de nieuwste aanwinsten kunst, antiek en design van de bekende Galeries en Kunsthandelaren van “NAARDEN”. Voor meer informatie en een eventuele aankoop kan je de exposant direct contacteren. Klik hier voor alle gepresenteerde unieke kunstwerken van Proef de sfeer van NAARDEN 2021.