The Obsession of Art

Specialism Internationaal hedendaags impressionisme
Stad Bergen NH
Adres Molenstraat 3 | 1861 LG
Land Nederland
E-mail info@artobsession.com
Website www.artobsession.com
Telefoonnummer NL - 072 581 84 61
Hedendaags impressionisme bestaande uit schilderijen, beelden brons en draadkunst, glaskunst en boeken.
The Obsession of Art specialiseert zich in 'hedendaagse theatrale kunst'. De collectie kenmerkt zich door originaliteit, sterk kleurgebruik, verfijnde dynamiek, emotionele kracht en internationale criteria voor top kwaliteit.


1. Eva Navarro (ES – 67)
‘One Step Beyond’ Original painting mixed media incl oil on canvas 120 x 120 cm y 2020

De mensen die ik uitbeeld tonen mijn wezenswaarden. De waarden waar ik voor leef. De verrassing, het optimisme in de tijd die voorbij gaat. Diep menselijke overtuigingen, normen die we onszelf opleggen, hoopvolle verwachtingen en wijze lessen uit de mallemolen van het leven.

2. Peter van Straten ( ZA ’72)
‘The Referee’ Original painting oil on canvas 90 x 120 cm y 2020

Velen geloven dat ze nooit dromen. Sommigen geloven dat dromen nooit uitkomen. Ik geloof dat dromen de metaforen zijn van de mogelijke werkelijkheid. Van magische, mysterieuze verbeeldingen die nog nooit getoond zijn. Beelden die ik kan creëren.

3. Anne Dewailly (FR – ’64)
‘I will follow my sercret heart’ Original painting, oil on canvas, 120 x 100 cm y 2020

Mijn inspiratie gloeit als ik naar authentieke mensen kijk. Vaak vrouwen, dichtbij of ergens op straat. Juist nu de mens overweldigd wordt door tartende ontwikkelingen, vormen jonge vrouwen, ongeacht kleur of ras de vonken voor het vuur van mijn passie om sereniteit te verbeelden.