Mary van der Sluis Sluisjuwelen

Specialism Jewelry
Stad 't Harde
Adres Hertog Karelweg 7 | 8084 VR
E-mail info@sluisjuwelen.nl
Website www.sluisjuwelen.nl
Telefoonnummer 0525653781
Mary van der Sluis ontwerpt en vervaardigt al 20 jaar juwelen zelf of in eigen beheer. We hebben een eigen stijl die erg handmatig en organisch is en ver weg blijft van autocat, laserwerk en de computergestuurde ontwerpen. Wij gebruiken ook veel oude en vergeten versierings- technieken en werken samen met de beste specialisten in deze vakken. Zoals emailleren, graveren, ciseleren en granuleren zijn favoriete technieken. Ieder stuk is uniek!


1:
Sluisjuwelen, Oorbellen 18k goud, zilver, tanzaniet 61ct. en peridot 12ct. €3750,-
De blauwe tanzaniet en groene peridot zijn een spanende kleurcombinatie en maken deze oorbellen tot echte eye catchers.
De stenen zijn op folie gezet, dit is een oude techniek die eind 1800 veel gebruikt werd om Roos diamanten hun schittering te geven, en daardoor krijgt de kleur nog een extra boost.

2:
Sluisjuwelen, ring, 18k goud, maat 19.25, robijn, amethist, granaat, rookkwarts en roze kwarts. €2200,-
De 7 steens ring is ontworpen met de Romeinse periode in gedachten, een oud uitziende ring die heel handmatig gemaakt is. Doordat geen steen in deze ring dezelfde maat of kleur heeft krijgt het geheel ook een antieke en organische uitstraling. De hoogte van de ring is 15mm en dat maakt haar ideaal voor de middelvinger.

3:
Sluisjuwelen, Ring, 18k gouden, saffier, robijn en tsavoriet. €2750,-
Sluisjuwelen maakt al 25 jaar de bloemring, dit is een zware, wilde variant op de klassieke alliance ring.
Deze ring is heel geschikt om combinaties met andere ringen mee maken, stapel ringen zijn momenteel erg in de mode.
Deze zware gouden ring wordt met de hand in vorm gevijld en de stenen worden er met hamer en pons in gehamerd alsof het een beeldhouwwerkje is. Deze uitvoering heeft een licht en een donkere kant zodat je haar makkelijk met alles kan combineren. Leuker is nog om zelf een kleur combinatie van edelstenen samen te stellen in het atelier van Mary van der Sluis.