Partners

Van Lanschot Kempen
Amsterdam & ‘s -Hertogenbosch
www.vanlanschotkempen.com

Van Lanschot Kempen

Gespecialiseerd in het begrijpen van onze klanten

Alles draait bij Van Lanschot Kempen om de relatie met onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat dit de basis is voor het behalen van hun doelen – en daarmee die van ons – op de lange termijn. We zijn trots op de gespecialiseerde dienstverlening voor de klantgroepen die wij bedienen. Tegelijkertijd hebben zij toegang tot onze volledige gecombineerde expertise die we beschikbaar maken op een manier die past bij de specifieke behoefte van onze klanten.

Onze ‘private clients’ zijn een diverse klantgroep van particulieren en organisaties, waaronder ondernemers, professionals uit de zorg en het bedrijfsleven, goede doelen en verenigingen en stichtingen. We bieden daarbij ook diensten afgestemd op de behoeften van een nieuwe generatie klanten. Binnen Investment Management bedienen we pensioenfondsen, verzekeraars en andere financiële instellingen. Bij Investment Banking ligt de focus op corporate en institutionele klanten binnen de sectoren Europees vastgoed, life sciences, zorg, technologie en fintech, naast infrastructuur en duurzame energie.

Kreijne
Amersfoort – Hilversum – Harderwijk
www.kreijne.nl

Kreijne

Welkom bij Autobedrijf Kreijne, uw mobiliteitspartner in de regio Amersfoort, Hilversum en vanaf januari 2024 ook te vinden in Harderwijk.

Dorpse gemoedelijkheid en professionele service, dat zijn onze kernwaarden. We zijn dealer van de merken Mazda, Mitsubishi en Suzuki in Amersfoort, Hilversum en omstreken. We staan voor kwaliteit en zijn dan ook trots dat we juist deze drie mooie merken mogen vertegenwoordigen. Daarnaast helpen we je ook graag als je op zoek bent naar een mooie occasion.

Dat doen we natuurlijk niet alleen. We hebben ontzettend trouw personeel waar we echt op kunnen bouwen. We bestaan inmiddels meer dan 90 jaar en zijn een echt familiebedrijf, waarbij de vierde generatie nu aan het roer staat.

We willen dat u zich bij ons thuis voelt en ontzorgen u waar mogelijk, zodat u elke dag met plezier in uw auto stapt.

Tot ziens op één van onze vestigingen!

Gallerease
Amsterdam
www.gallerease.com

Gallerease

Europe’s finest selected art at your fingertips

Gallerease is een goed bezocht (internationaal) online platform voor kunst, antiek en juwelen. Ons aanbod betreft meer dan 6.000 hoogwaardige objecten afkomstig uit 65 gerenommeerde galeries en kunsthandels. We creëren aanvragen voor galeries door het vinden van kunst, antiek en juwelen voor de bezoeker leuk en eenvoudig te maken.

Collect

Collect is hét magazine voor de kunstliefhebber en -verzamelaar.

In elk nummer houdt Collect je op de hoogte van de actualiteit in de kunst-, antiek- en designwereld. Maandelijks wordt er aandacht besteed aan de beste tentoonstellingen in binnen- en buitenland, neemt Collect een kijkje bij de Nederlandse galerieën, volgen zij de trends op het vlak van kunst, antiek en design, en brengen zij uit eerste hand verslag uit van de wereld van veilingen en kunstbeurzen. Een handige agenda houd je bovendien iedere maand op de hoogte van de belangrijkste tentoonstellingen, veilingen en beurzen.

Vind magazine

Vind is hét magazine op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek.

Met elk kwartaal 228 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boekennieuws, veilingrubriek en tentoonstellingsagenda. En natuurlijk Lezersvinden, waarin aankopen en vondsten van lezers besproken én gewaardeerd worden.

RTM Business

RTM Business

Met een klein, maar sterk team bundelen onze online marketing specialisten iedere dag hun krachten om zoveel mogelijk groei te behalen voor onze klanten. Dit doen we al sinds 2013, met mooie resultaten. Wij vertalen uw bedrijfsdoelstellingen naar een online marketingstrategie en voeren deze vervolgens uit. Door strategische kennis, data en online marketing te combineren zorgen we voor schaalbare oplossingen waarmee u nog jaren door kunt groeien

Heist op den Berg (B)
www.factoryforpiu.com

Factory For Più

Factory For Più verhuurd vitrines voor beurzen. Onze huurvitrines vervaardigd uit aluminium profielen en gehard glas zijn steeds voorzien van slot, halogeenverlichting, verstelbare legborden en stelvoeten. Optioneel is ook LED verlichting mogelijk. Al onze vitrines worden gepoetst en getest geleverd.

Security Control

Security Control gebruikt de jarenlange ervaring met beveiliging om maatwerk te leveren als het om het beveiligen van mensen, objecten en informatie gaat. Maatwerk maakt onderdeel uit van hun veiligheidsstrategie.

Amsterdam
www.eventix.io

Eventix

Eventix
Verzorgd de online ticketverkoop voor InterEvent